2016. február 22. 13:44 - villgabor

Érdekesség Doctor Strange-ről

Most nem egy újabb pletykáról, szinopszisról vagy szereplőről olvashattok. Sokkal inkább egy kis vissza tekintésről. Tudtátok, hogy Doctor Strange már feltűnt egy korábbi Marvel Moziverzumos filmben?

Az a bizonyos film pedig nem is volt olyan régen. A Captain America: The Winter Sodier-ről van szó. Most biztosan mindenki áldázan kutat az emlékei között, vajon hol nem vette észre a Benedict Cumberbatch által megformált varázslatos karaktert. 

Nem baj, ha nem ugrik be, hiszen a szó szorosan vett értelmében nem "szerepelt" a filmben, de megemlítik a nevét. Pontosabban Stephen Strange neve hangzik el, egy igen fontos pillanatában a filmnek.

A Kapitány és a Fekete Özvegy megmenekülnek a rakéta támadással porig rombolt Hydra laborból, ahol Arnim Zola volt. Ezek után összeállnak Sam Wilsonnal, hogy végre leleplezzék a Hydrát. Elkapnak egy magas beosztású SHIELD ügynököt, aki mint kiderült Hydra ügynök is. Az ügynök neve: Jasper Sitwell. Halálosan megfenyegetik, hogy mondjon el mindent a VÍZIÓ projektről. Amikor arról kérdezik, kik a célpontok akkor lehet kiszúrni, hogy már maga Doctor Strange is konkrét célpontja a Hydrának.

Részlet a szövegből:
-"Kik a célpontok?" - Rogers
-"Maga, [...] Bruce Banner, Stephen Strange és mindenki aki valaha is veszélyt jelenthet a Hydrára"- Sitwell

Itt meghallgathatjátok azt a bizonyos jelenetet: https://www.youtube.com/watch?v=qGpz8Q4Jq6A

Tehát, ha a stúdió következetes marad, ez azt jelenti, hogy Doctor Strange már a The Winter Soldier eseményei alatt is tevékenykedett, még ha nem is került a Bosszúállók közelébe.

Ez kicsit megváltoztathatja az elméleteinket a novemberben megjelenő film történetéről és kapcsolódásáról a Marvel Moziverzumba. Ezek alapján az eredet sztori amit kapunk, nem a moziverzum jelenében játszódik, hanem a múltjában. Így viszont a Civil War végén akár láthatjuk is Doctor Strange-t teljes valójában, aki lehet meg is alapítja a The New Avengers csapatot. 

 

Doctor Strange 2016 november 4-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt:https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr148410902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása