2016. április 10. 20:55 - villgabor

Kik szerepelhetnek majd Pókember mellett?

A Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige,megerősítette amit eddig már mindenki szinte biztosra vett.

Marvel Stúdiós karakterek fognak szerepelni az új Pókember filmben, aminek a lehetséges alcímei is kiderültek a napokban. 

"Most már ő is ennek az univerzumnak a része. És ennek az univerzumosdinak a mókás része, hogy a karakterek oda vissza feltűnhetnek [egymás filmjeiben]." - nyilatkozta Feige.

Most lenne érdekes vissza tekinteni egy régebbi elszólására(?) Robert Downey Jr.-nak. Miszerint nem sokára vissza mennek Atlantába forgatni Chris Evans-el. Vajon erre a filmre gondolt?

Ha viszont nem, akkor felvetődik a kérdés. Vajon már bemutatott karakterek közül fog valaki szerepelni? Nagy valószínűséggel nem eredet sztorit kapunk, hiszen azt állítólag nagyon gyorsan lezavarják majd a Civil War sztorijában. Akkor viszont a történet halad tovább, így akármelyik jelenlegi (életben maradt) Bosszúálló szerepelhet. Vagy megragadják a plusz film adta lehetőséget és egy új Marvel képregényes karaktert mutatnak be (aki amúgy nem szerepelhetett volna, mert a filmes jogok a Marvel Stúdió kezébe vannak), és így bővítenék tovább a szuperhősök listáját Thanos ellen, a végső leszámolásba. Illetve egy harmadik lehetőség is benne van a pakliban, azonban erre kevés esély mutatkozik. Pókember valahol a "ground-level" és a "sztár" hősök között operál. Így akár a filmje lehetőséget adhatna arra, hogy behozzanak olyan hősöket a filmes univerzumba, akik eddig nem működtek volna jól Thor, Kapitány, vagy Vasember filmjeiben. Ilyen például a sorozatbéli Daredevil, Punisher, Elektra, Jessica Jones, Luke Cage vagy Iron Fist. Ezeknek a Netflix-es karaktereknek remek lehetőség lenne "átugrani" kicsit a film vászonra, ezzel megalapozva a lehetőséget az Infiniy War-ban való szereplésüknek. Mert egyenlőre hiába képezik hivatalosan is ugyan annak az univerzumnak a részét, kevés esély rá, hogy ők is ott legyenek a Thanos elleni harcba, de ez egy remek alkalom lenne az első lépések megtételéhez.

Ti kiket látnátok szívesen?

 

Az új Spider-Man film 2017 július 7-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr298586550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása