2014. október 29. 22:26 - villgabor

Ki is az az Ant-Man?

1011458_876075849086223_1780237112_n_1414616139.jpg_960x540

A Hangya 2015. július 17-n kerül a mozikba.
A mozivászonra vitt történet eltérhet a képregények történet-vonalától.

Korábbi Munkássága

Dr. Henry "Hank" Pym egy amerikai biokémikus, aki a tudomány többi területén is elismert tudósnak számít. Hank feleségül vett egy fiatal és bátor lányt Maria Trovoya-t, aki disszidált, elmenekült hazájából Magyarországról. Naivan, elhitte, hogy a megszerzett amerikai állampolgársága megvédi őt. Hank és Maria elutaztak Magyarországra, nem sokkal azután, hogy összeházasodtak. Érkezésük után a helyi titkosszolgálat rájuk szállt. Nem sok idő telt el, miután rájuk támadtak, Hank-et könnyedén kiütötték, Maria-t meggyilkolták. Pym a téboly szélére került. Miután vissza tért az államokba, elhatározta, hogy az egész munkásságát az igazságtalanság és embertelenség elleni harcnak szenteli. 

A Hangya születése

Az államokba visszatérve, folytatta a kutatásait és felfedezett egy ritka szubatomikus részecske párt, amit később Pym Részecskéknek neveztek el. Pymnek sikerült egy mágneses mezőn alapuló technológiával, 2 szérumra bontania a részecskéket. Az egyik szérum lecsökkenti a használója méretét, a másik pedig vissza állítja az eredeti állapotot. Hank kipróbálta magán a szérumot és az jobban működött mint várta... rovar méretűre zsugorította magát, aminek köszönhetően a laborjában lévő hangyák megtámadták, de még időben sikerült magának beadni az ellen szérumot. A hangyákkal való incidensnek köszönhetően, elkezdte tanulmányozni azok kommunikációját és hónapokkal később megalkotta az első sisakját, amivel képes lett a hangyákkal való kommunikálásra, sőt irányítani is tudta őket...

To be continued...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr746845623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása