2014. december 12. 20:51 - villgabor

Marvel tiszta lapot szeretne Pókemberrel

asm-1-115302.jpg_655x375

A napokban megjelent hírek szerint a Marvel Studió és a Sony Pictures a háttérben megpróbáltak egyezséget kötni Pókember filmes jogait illetően, de egyenlőre úgy néz ki, zátonyra futottak a tárgyalások.

Miközben a megállapodás szerint a két stúdió 60/40%-ban részesedne a karakter jogaiból, a Marvel szeretné teljesen az irányítása alatt tudni a kreatív kontrollt és tiszta lappal kezdeni elölről. Más szavakkal: Nem akarják az Amazing Spider-Man féle pókembert a Marvel moziverzumban, meg akarják csinálni a saját Spider-Man filmjüket és karakterüket.

Ez magában foglalna egy teljesen új castingot Peter Parker szerepére is, Andrew Garfield helyett, aki a főszereplője volt az Amazing Spider-Man filmeknek. Ez az egyik fő oka annak, hogy Amy Pascal nem hajlandó rábólintani a megállapodásra, foggal körömmel ragaszkodik a kis kedvenc felfedezettjéhez.

Marvel szintén polcra tetetné a Sony spin-off terveit, többek között May néni sóló filmjét is ami pletykák szerint egy női pókember történet szálhoz vezettek volna.

Ezen nem kell csodálkozni, a Marvel meg akar akadályozni minden fajta történetet, ami pókemberről maradt. Hisz a Stúdió, jogosan, úgy gondolja, hogy az eredet sztorik és szerelem vezérelte történetekből már elég... Egy olyan tinédzser Peter Parkert szeretnének vászonra vinni aki már javában benne van a Pókember bizniszben. A film középpontjában a szuperhős és tinédzser életmód közti egyensúlyozás és konfliktus kezelés állna.

Egyes források szerint a Marvel Stúdiónak már meg van a forgatókönyve a Captan America: Civil War filmhez amiben nincs Pókember. Ám egy esetleges pozitív kimenetelű tárgyalás után hajlandóak lennének átírni azt minimum egy cameo erejére.

A Captain America: Civil War 2016 Május 6-án kerül a mozikba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr686978741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása