2014. december 13. 21:00 - villgabor

Cameo pletyka Doctor Strange-ről az Age of Ultron-ban!

dr-strange-115100.jpg_655x423

Miután hivatalosan bejelentették, hogy Benedict Cumberbatch játsza Doctor Strange-t, elkezdődtek a találgatások. Lehet hamarabb láthatjuk őt a Marvel Moziverzumban, mint ahogy gondolnánk.

Egy manapság felkapott pletyka szerint az angol színész először a The Avengers: Age of Ultron-ban játszhatja el a marvel képregények kedvenc doktorát. Az ötlet abból fakad, hogy éppenséggel egy időben jelentette be a stúdió Benedict szerződtetését és az Age of Ultron egyes jeleneteinek újra forgatását.

De senki ne remélje, hogy Strange bármiféle mágikus dolgot sütne el még itt. Nagy a valószínűsége annak, hogy az eljövendő Sourcerer Supreme egy átlagos orvosként segít az áldozatokon, akik megsérültek Ultron támadása miatt. Vagy egy másik elképzelhető forgatókönyv szerint, Doctor Strange a stáblista után jelenetben tűnik majd fel, mint ahogy már korábban is megszokhattuk a Marveltől. Hisz Nick Fury, Thor és Thanos is mind így lettek bemutatva.

Avengers: Age of Ultron 2015 Május 1-én kerül a mozikba.
Doctor Strange 2016 November 4-én kerül a mozikba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr146980705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása