2015. február 24. 18:38 - villgabor

Mark Ruffalo az Age of Ultron-ról: "Hulk olyan lesz mint egy atom bomba!"

Mark Ruffalo-val készített interjút az Empire Magazine, ahol a színész azt ígéri, hogy Banner sokkal kényelmesebben érzi magát a bőrében mint az előző filmben.

"Szerintem észrevehetően érettebb lett mint az előző filmben, sokkal jobban hozzá szokott ehhez a dologhoz és ahhoz is, hogy egy csapat tagja legyen. Sokkal inkább érzi, hogy közéjük tartozik. Ehhez hozzá jön, hogy ez az Avengers rész sokkal több hangsúlyt fektet a karakterekre. A lehetőség is meg van rá, hisz már nincs többé S.H.I.E.L.D. és így nem megy el annyi idő S.H.I.E.L.D.-es részekkel. Minden karakternek meglesz a kis saját cool történése. Nekem is voltak jó részeim az előzőben de a második részben sokkal több lesz"- Mesélte Ruffalo az Age of Ultron-ról.

Banner még mindig vívódni fog a benne lakozó hatalmas erővel és Hulk még mindig veszélyesen pusztító lehet.

"Hulk egyfajta zsákbamacska, ő az elszabadult ágyúgolyója a csapatnak. Sokkal inkább úgy jellemezném mint egy atom bomba. Megtippelheted, hogy merre fog menni, de a végén akár mehet a másik irányba is. És úgy gondolom pont emiatt van az, hogy mindenki tudta, eljön a nap amikor minden rosszra fordul és ez a nap el is jött. És a többiek készen állnak. Bruce is vázolt egy vész forgatókönyvet, amit most nem fogok elárulni. De valószínűleg sokan érezhették, hogy Banner valamilyen szinten tudja irányítani Hulkot (csak gondoljunk arra a mondatára, hogy: 'Mindig mérges vagyok'- és egyből át is tudott változni ezt követően). Én még mindig úgy érzem, hogy Bruce nem teljesen bízik önmagában."- árult el további részleteket Mark.

Az Avengers: Age of Ultron 2015  Május 1-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr707212431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása