2015. április 07. 21:27 - villgabor

Benne lesz Thanos az Age of Ultron-ban vagy sem? Figyelem SPOILER

Úgy tűnik, hogy egy SHH tag valahogy a kezébe kapta a hivatalos casting listáját az Avengers: Age of Ultron-nak. Ha kíváncsi vagy, hogy Thanos benne lesz-e a filmben, és milyen szerepe van Julie Delpy-nek és Linda Cardellini-nek, olvass tovább. VISZONT HA NEM ZÁRD BE A BÖNGÉSZŐT ÉS ROHANJ!!! FIGYELEM SPOILEREK JÖNNEK.

Ha abban reménykedtetek, hogy látni fogjátok az Örült Titánt, azaz Thanos-t az Avengers 2-ben, hát akkor szerencsétek van mert benne van. Ezen a listán szerepel Josh Brolin, aki eddig adta a hangját Thanos-nak és játszotta el motion picture technológiával őt.

Kit fog játszani Cardellini? A lista alapján ő lesz Laura Barton. A felesége Sólyomszemnek vagyis Clint Barton-nak. Továbbá Ben Sakamoto és Imogen Poynton fogját játszani Cooper és Lila Barton szerepét. Poynton már szerepelt a Guardians of the Galaxy-ben ahol Rhomann Dey félig xandáriai és félig kryloriani hibrid lánya volt. Sólyomszemnek már most lesz valami kapcsolata a Guardians-el amiről nem is sejtettünk?

Delpy karakterének neve pedig Madam B. A lista alapján a Doctor Who sztárja a Fekete Özvegy balett tanára lesz a flashback-ekben.

Az Avengers: Age of Ultron 2015 Május 7-én került a magyar mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr687349090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása