2015. április 08. 19:03 - villgabor

Nem lesz post-credit jelenet az Avengers: Age of Ultron-ban

Megszakítva a hagyományokat, nem lesz post-credit jelenet az Age of Ultron végén, legalábbis a rendező, Joss Whedon ezt állítja.

Joss Whedon ezt az EW-nek nyilatkozta, amit azzal indokolt, hogy egyszerűen nem tudták volna überelni az első Avengers film utolsó jelenetét, így hát inkább nem készítettek semmit. Habár, a Marvel Stúdió elnöke, Kevin Feige gyorsan hozzá tette, hogy a creditek közben lesz bónusz jelenet, ami felvezeti a következő film(ek)et, csupán a legvégére nem raktak semmit.

Joss Whedon nyilatkozata: "Semmi sincs a legvégén. És ez nem egy átverés. Azt akarjuk, hogy az emberek ezt tudják, hogy ne üljék végig azt a 10 percet majd a végén dühösen távozva azt mondogassák, hogy 'Ezért megölöm ezeket a rohadékokat' ".

Az Avengers: Age of Ultron Május 7-én kerül a magyar mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr347351406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása