2015. április 29. 17:21 - villgabor

Új pletykák a Marvel Spider-Man filmjéről

Mindenki nagyon izgatott mióta a Pókember filmes jogai (részben) vissza kerültek a Marvel Stúdióhoz. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy egy fiatalabb Peter Parkert akarnak bemutatni a nagy vásznon, Most úgy tűnik, konkrét színésznév is szóba került.

Különböző hírportálok szerint Asa Butterfield (18), az Ender's Game sztárja, a befutó Pókember jelölt. De ez még mindig nem 100%. Ami biztos, hogy a Sony-Marvel csapat két héten belül pontot akar tenni a színész kérdésre és hivatalos bejelentést akarnak tenni.

A másik izgalmas pletyka, hogy a következő Pókember film "munka címe" Spider-Man: The New Avenger.
Ez még nem jelenti azt, hogy a mozikba is biztos ezzel a címmel kerül, viszont amíg tartanak az előkészületek és a forgatás, addig ezt a címet fogják használni. Aztán kitudja...

Két okból is választhatták ezt a címet. Az egyik, hogy bár még nincs szó a Phase 4-ről, de sejteni lehet, hogy a stúdió, már a képregényekből ismert, Új Anvegers széria felé halad. A másik nyomós indok pedig nem más, mint a mozinézők felvilágosítása. A "The New Avenger" cím egyértelművé teszi, hogy ez a film már a Marvel Stúdió kötelékébe tartozik.

A Marvel Spider-Man film 2017 julius 28-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr267413134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása