2015. május 01. 16:42 - villgabor

Mark Ruffalo most elárulta, mi a helyzet a Hulk filmmel

Ahhoz, hogy a Marvel Stúdió újra csináljon egy Hulk szóló filmet, át kell törniük magukat jó pár jogi akadályon.

Mark Ruffalo a.k.a. Bruce Banner/The Hulk, megosztotta végre az újságírókkal mi a gond. Annak idején amikor a különböző stúdiók elkezdték felfedezni maguknak a Marvel képregények adta hősökben a potenciált, elkezdték megvásárolni a jogokat a cégtől. Mivel akkoriban a Marvelnek nem állt szándékában betörni a film iparra, örömmel adták el, akkor jó pénznek tűnő ajánlatokért, a különböző karakter jogokat. Ahogy azt tudjuk az X-Men és a Fantastic 4 tagjai a Fox tulajdonában vannak. A Pókember eddig kizárólag a Sony tulajdonában volt, de a rajongók és a saját kudarcaik nyomására meghátráltak és részben vissza adták a Marvel Stúdiónak a jogokat, ezért várhatjuk most a Marvel Moziverzumba való Pókember filmet is. Nos a Hulk-kal is hasonló (volt) a helyzet. Az ő karakterét a Universal Stúdió vette meg régebben. Hasonlóképp a Sony-hoz, nem teljesen adták vissza a jogokat. Olyan szerződések köttettek amelyek szerint a Marvel Stúdió forgathat Hulk filmet, de tulajdonképp minden profit a Universalt illeti (még az Avengers filmekből is kapnak valamennyit, hiszen szerepel benne a karakter). Ezen felül, a karakterhez kapcsolódó disztribúció/eladások (pl játékok) is őket illeti.

Mark Ruffalo-nak a jelenlegi szerződésében még 4 film szerepel. Ha szerepel a Captain America: Civil War-ban és az Avengers: Infinity War Part I & II-ben akkor még csak 3 filmet teljesít. Nos, vagy felbukkan még egy másik filmben is mellék szereplőként, vagy a stúdió a háttérben azért mégis csak munkálkodik egy különálló Hulk film elkészítéséhez.

Hulk legközelebb az Avengers: Age of Ultron-ban kap szerepet ami Május 7-én kerül a Magyar mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr17419832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása