2015. június 04. 20:34 - villgabor

Samuel L. Jackson nincs benne a Civil War-ban, de szerződést akar hosszabítani

Samuel L. Jackson nem fog Nick Fury szerepébe bújni a Captain America: Civil War-ban, ezt maga a színész támasztotta alá. Ha vissza emlékszünk, nem olvashattuk a nevét a casting listán sem.

"Ez egy rendkívül szórakoztató munka. Végre találkozhattam Mark Millar-al (képregény író), tavaly, a Kingsman forgatása alatt és végre volt alkalmam megköszönni neki, hogy még régebben átírta Nick Fury karakterét és így lett belőle fekete fickó. Nagyon jó érzés egy olyan karakternek lenni, aki az összekötő kapocs mindenki között, ilyen sok különböző filmben, és ezzel összehozva őket egy nagyobb dologhoz. De nem vagyok benne a Captain America: Civil War-ban, nem tudom miért, de nem vagyok. Gondolom még mindig kint vagyok valahol és próbálok utána járni, hogy mi történhetett a S.H.I.E.L.D.-el és kik ezek az új emberek."

Jackson még nem áll készen arra, hogy kilépjen a Marvel Moziverzumból, hiszen folytatva elárulta, hogy épp tárgyalnak a szerződéséről.

"Persze, hogy érdekelne a visszatérés. Épp most fogjuk megújítani a szerződésem. Igen újra összeállunk." 

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr707518584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása