2015. szeptember 17. 11:45 - villgabor

Captain America Civil War: Még sötétebb és még viccesebb

Mindenki izgatott a Marvel és a rendező párosa, Joe és Anthony Russo (Captain America-The Winter Soldier) új filmjére: Captain America: Civil War. Elizabeth Olsen (Scarlet Witch/Wanda Maximoff) beszélt egy kicsit a filmről.

"Csupán alig 5 hétig voltam a forgatáson, de mindenki szuper izgatott volt. Habár az Ultron robotok nagyon emberien hatottak, legalábbis Ultron emberi tudata miatt, most hús-vér emberek ellen kell harcolnunk, újra és újra. Semmi sem ijesztőbb annál mint látni, hogy te magad mennyire veszélyes vagy.. szóval úgy hiszem a film sötétebb és viccesebb is lesz egyben. Annyira vicces, nagyon nehéz volt felvenni a jeleneteket, de úgy gondolom, hogy nagyon érdekes film lesz."

Az interjú azzal fejeződött be, hogy a riporter megkérdezte, benne lesz e Scarlet Witch az Infinity War filmekben. Elizabeth erre a kérdésre nem tudott válaszolni, valószínűleg ilyen kérdésekre (még) nem adhat választ.

A Captain America Civil War 2016 Május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr837794970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása