2015. szeptember 29. 19:30 - villgabor

Stan Lee döntött melyik oldalon áll!

Az Edmonton Comic Expo-n egy rajongó kérdezte meg Stan Lee-t a sajtótájékoztatón, hogy melyik oldalt választaná a Captain America: Civil War-ban?

"Amelyik oldalon Amerika Kapitány áll, ott állok én is, mert ő a legjobb, a légtisztászívűbb ember a földön. Egyébként Chris Evans jó színész, nagyon jó munkát végez Amerika Kapitány megformálásával". Aztán nevetve folytatta Stan Lee: "Azért mondom mert kedvel engem, és bárki aki engem kedvel az jó színész".

Ezen kívül Stan Lee-t kérdezték még arról, hogy szokott e új képregényeket olvasni? Amire azt válaszolta, hogy nem, mivel nagyon rosszul lát ezért nem tudja őket elolvasni de mindig megnézi a borítójukat. "Mindig ránézek a borítóra és próbálom kitalálni, hogy miről szól. De csak annyit látok, hogy gyönyörű lányokkal van tele. Néha nem tudom, hogy az új Playboy-t fogom-e vagy egy új képregényt".

A Captian America: Civil War 2015 május 6-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr147865520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.12. 09:03:01

akkora sznob, hogy arra szavak nincsenek.
Amit nem ő ír az nem is jó, el se olvassa. Ez már nem egy interjúból kiderült.
süti beállítások módosítása