2015. október 02. 18:30 - villgabor

Captain Marvel hírek

Sok a kérdőjel és a talány a filmmel kapcsolatban, nem tudni milyen sztorit raknak össze, hol fog játszódni illetve ki fogja játszani a Marvel képregények egyik legerősebb női karakterét. Ami viszont biztos: 2015-ben nem fogunk megtudni még semmi konkrétat.

"Nem hiszem, hogy bármiféle bejelentés is lenne idén ezzel kapcsolatban. Jelen pillanatban csak film scripteket írunk, hogy kitaláljuk milyen is legyen valójában Carol Danvers vásznon, minden értelemben. Hogy milyen legyen a film felépítése és, hogy milyen szerepe legyen további Phase 3 filmekben." - Nyilatkozta Kevin Feige az Age of Ultron Blue Ray bemutatóján.

"Előbb elméleti síkon szeretnénk megfogalmazni a karaktert és majd ezek után, ha kialakult a teljes kép, tudunk hozzá színészt párosítani" - tette hozzá.

A scripten jelenleg Meg LeFauve ("Inside Out") és Nicole Perlman ("Guardians of the Galaxy") dolgoznak.

Azoknak akik fan-made casting listákat szeretnek gyártani, jó hír, hogy a Stúdió emberei, köztük Kevin Feige is örömmel olvassa őket, és nem csak ezeket. Kommenteket is végig szokták futni, legfőképp azt amit a legtöbben like-olnak. "Elolvassuk, végig megyünk rajta, kommenteket olvasunk, megnézzük kiket szeretnek az emberek. Néha ezek gondolat ébresztően hatnak. Néha pedig az emberek ugyan azt a színészt szajkózzák újra meg újra akiről mi úgy gondoljuk nem felelne meg a szerepre. Szóval ez mindig is egyfajta jó kis időtöltés végig menni ezeken és megtudni, mit gondolnak az emberek." - folytatta Feige.

Ilyen színész például Ronda Rousey is. Bár az ő esete nem ilyen egyszerű, hiszen nyíltan ő maga is amellett kampányol, hogy el szeretné játszani Captain Marvel szerepét és részese szeretne lenni a Marvel Moziverzumnak. Ez ugyan csak nem kerülte el Feige figyelmét.

"Imádom! [Amikor színészek így kampányolnak] okkal történik, és ez a karaktereink erősségét bizonyítják." - tehát Feige nem zárkózik el Ronda-Captain Marvel kapcsolattól.

"Látják, hogyan castingoltuk a színészeinket az eddigi filmjeinkhez, ez mindig is arról szólt, hogy az adott karakterhez választottunk színészt, az alapján, hogy kihez illik a legjobban. Ezt azonban a scriptek nélkül nem tesszük meg, és még azok nincsenek kész." - zárta Feige a castinggal kapcsolatos kérdéseket.

Egy másik érdekesség a karakterrel kapcsolatban, hogy sok pletyka szerint fel tűnt volna Captain Marvel az Avengers: Age of Ultron záró jelenetében az új Avengers csapatban.

"Talán hallották a pletykákat, miszerint feltűnt volna abban a jelenetben. Valóban az egyik forgatókönyvben így volt, ott lett volna Carol Danvers. De nem tűnt fairnek oda rakni egy karaktert a semmiből, a karakternek is csak kára származott volna belőle" - magyarázta Feige.

Legnagyobb valószínűséggel Captain Marvel feltűnik már a Guardians of the Galaxy 2-ben. De legkésőbb saját szóló filmjében.

A Captain Marvel 2018 November 2-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr797882464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása