2015. október 11. 21:08 - villgabor

Vin Diesel nem hagyja kihűlni az Inhumans pletykákat

Vin Diesel készen áll egy újabb Marvel karakter megformálására. Eddig is sok pletyka keringet körülötte és Black Bolt körül, viszont az i09-nek adott interjú talán már több is mint bizonyíték.

A színész állítása szerint Groot szinkronizálása nem jelenti azt, hogy nem játszhat el egy másik karaktert, legalábbis mind addig, amíg a hangját nem használja hozzá. Ez első hallásra kicsit furcsának és értelmetlennek tűnhet, de valójában igaz, hiszen Vin csupán a hangját adta Groot-hoz, viszont ez azt is jelenti, hogy ha egy másik karakterhez használná a hangját is, azzal össze zavarnák a nézőket.

"Elég sok pletykát hallhattunk már arról, hogy a Marvel szeretné ha eljátszanék egy olyan karaktert akinek nem kell a hangom. Szóvak a hangom Grooté, a megjelenésem viszont egy másik karakteré." - magyarázta Vin az i09-nek.

És, hogy ezek után miért is kézenfekvő kiről van szó? Black Bolt az Inhumans nép királyi családjának tagja, méghozzá ő maga az uralkodó. Több különleges képessége mellett az egyik, hogy csupán a suttogásával is hegyeket tesz a földdel egyenlővé. Ezért Black Bolt sose szólal meg, még akkor se ha ezen életek múlhatnak.

Ezzel már mindenkinek össze állhatott a kép, miért is egyértelmű, hogy kit szánnak Vin Diesel-nek.

Azonban más hírek is jöttek a napokban az Inhumans filmről, méghozzá rosszak. Állítólag Kevin Feige megelégelte az Agents of SHIELD "előre nyomulását" az Inhumans bemutatásával és emellett elég rossz kapcsolatot ápol a Marvel TV-s részlegének a főnökével. Tudni kell ugyanis, hogy míg a Marvel Stúdió már a Disney kötelékébe tartozik, addig a TV sorozatok még mindig a Marvel cég birtokában vannak, és a vezérigazgató tartja kézben a dolgokat, aki Ike Perlmutter. Tehát Feige-nek nincs akkora beleszólása a sorozatokba mint amennyire szeretné. Néhány karakter jogi kérdésben sem tisztázott, állítólag a sorozat nem használhatja a faj királyi családjának karaktereit, köztük Black Bolt-ot sem. Az ellentét addig fajult, hogy hollywoodi pletykák szerint a filmet törölték. Ennek, az alapja, hogy a most bejelentett 4 új Marvel film egyike, az Ant-Man and the Wasp, néhány filmet hátrébb lökött a megjelenési idővonalba. Párat, de köztük az Inhumans-t nem. Vajon azért nem szóltak a hírek az Inhumans új megjelenési dátumáról mert valójában már nincs is többé neki olyan vagy ezt a filmet egyszerűen nem zavarja a beékelődött plusz történet?

Az Inhumans 2019 július 19-én kerül a mozikba (remélhetőleg)
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr317959208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.12. 08:59:46

azért az érdekes lesz, hogy egy olyan színész játssza a némát akinek kábé az egyetlen színészi eszköztára a hangja...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.12. 09:00:33

@doggfather: jó jó, black bolt nem néma, csak nem beszél.
süti beállítások módosítása