2015. október 18. 11:18 - villgabor

A Hihetetlen Hulk-al forog a haramadik Thor film!

Mark Ruffalo Hulk-ja legközelebb a Thor: Ragnarok-ban fog feltűnni.

A riport szerint Thor nem egyedül néz szembe a Ragnarokkalhanem a zöld óriás lesz a társa. A Civil War után ez lesz a következő olyan film, amiben egy másik fő karakter is játszani fog. A riport egy további információt is tartalmaz, miszerint egy harmadik bolygó is szerepel a filmben Midgard és Asgard mellett. Talán a stúdió ezzel készül felvezetni a rajongók egyik kedvenc történetét, a második Incredible Hulk szóló filmet, Planet Hulk

A történet szerint találnak Hulk-nak egy bolygót, ami lakható de nincs rajta olyan élet aminek árthatna. Ám egy baleset révén egy másik bolygóra kerül. Egy gladiátor bolygóra, ahol a legerősebb győz, és hát mind tudjuk ki is a legerősebb! Hulk a gladiátorok élére áll, hogy megdöntsék a zsarnok uralkodó rezsimjét.

És ne feledjük, van 3 névtelenül bejelentett filmünk 2020-ra, amiből az egyik akár a Planet Hulk is lehet.

 

Thor: Ragnarok 2017 július 28-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr707986685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.19. 09:03:53

akár lehetne, de mindenhol nyilatkozzák, hogy nem tervezik a planet hulkot.

De ha benne lesz a thor 3ban, akkor még az is lehet, hogy moziban nézem meg. a második, gyalázatos, thor filmet már otthon néztem meg annyira nem érdekelt.

villgabor 2015.10.20. 14:29:54

@doggfather: eddig valóban sok helyen lehetett hallani hogy nincs tervben ilyen film, lehet eddig nem is volt. 2020 messze van még, bármi lehet :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.21. 11:52:18

@villgabor:

igen, bármi, ami azt jelenti, hogy jöhet olyan fekete ó, mint a hangya ami sikeres és lesz 2. része (strange vagy panther). De az avengers szólófilmek már be vannak ütemezve, sztem nem tolnak el egy amkap, vagy thor filmet egy hulk kedvéért.

villgabor 2015.10.22. 14:22:22

@doggfather: Az eddig beütemezett Avengers filmeket nem befolyásolná. Azt se lehet tudni, hogy kik élik túl az Infinity War-t. Egyáltalán nem biztos, hogy lesz 4. Captain America vagy Thor film. Ellenben a Hulk-nak megvan az esélye egy második szóló filmre.
süti beállítások módosítása