2015. október 29. 13:04 - villgabor

Captain America: Civil War trailer infók

Már lassan mindenki tűkön ül, hogy vajon a stúdió mikor adja ki a Captain America: Civil War trailerét.

Jogosan várják a rajongók az első trailert, hiszen az Avengers: Age of Ultron első trailere október 22-én érkezett, és mivel a második Avengers filmnek is ugyan arra a hétvégére volt kitűzve a premierje mint a harmadik Captain America filmnek, ezért a Civil War trailerének is illene már megjönnie.

Különböző "összeesküvés elméletek" láttak napvilágot. Például, hogy a stúdió szinte teljesen "elspoilerezte" az Age of Ultron-t a rengeteg trailerrel és teaserrel, ezért nem akarnak még kiadni Civil War trailert, illetve nem is fogunk annyit kapni mint az Avengers filmhez.

Most azonban konkrétabb pletykák kerültek előtérbe. Mégpedig, hogy a Civil War trailerét az új James Bond film premierje előtt mutatják be a mozikban, azaz, november 6-án. Majd pár nappal később jött az újabb pletyka. E szerint a Disney a Star Wars premierje előtt szeretné bemutatni a trailert, december 15-én. Ennek több oka is lehet, egyrészt mivel mindkét franchise a Disney tulajdonában van, ezért a cég egyenlőre az új Star Wars promótálására szán minden időt és pénzt, nem akarja megosztani, a szinte azonos célcsoport figyelmét. Másrészt, pedig a Star Wars nagy felhajtását kihasználva lenne logikus annak a premierje előtt bemutatni az előzetest.

Tehát, jelen pillanatban úgy tűnik, hogy vagy november 6-án vagy december 15-én láthatjuk az első hivatalos előzetest a Captain America: Civil War-hoz.

 

A Captain America Civil War 2016 május 5-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr648031634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.30. 11:44:43

nem is baj, hogy nem lesz annyi trailer, teaser, promó kép, videó stb.

túltolják már sztem a reklámot egy egy film előtt.
süti beállítások módosítása