2015. december 29. 11:26 - villgabor

Hatalmas Captain America: Civil War Spoiler!

Egy Youtube csatorna, a That Hashtag Show, osztotta meg a film elejének történetét és ami nagyobb súllyal bír, a film végét is. Bár pletykáról van szó, ez a csatorna hozta nyilvánosságra a Vision szerepét az Age of Ultronba és tőlük lehetett már hamarabb tudni az új Marvel-Netflix sorozat sztoriját, az Iron-Fist történetet. Ezek a pletykák mind beigazolódtak, és a mostani Civil War információt is állítólag egy, a filmhez nagyon közel álló forrástól szerezték.

TEHÁT: SPOILER VESZÉLY, ISMÉTLEM SPOILER VESZÉLY!!!

Utolsó lehetőség, ha nem vagy kíváncsi mi lesz a film egyik sokkoló jelenete, ne olvass tovább. Amennyiben nem tudsz tovább várni, én előre figyelmeztettelek.

A film egy temetés jelenettel kezdődik és azzal is végződik. Azonban két különböző temetésről van szó. A film elején lévő jelenet Peggy Carter temetése (Steve szerelme, a SHIELD egyik alapítója). Agent Carter temetése talán nem nagy spoiler, hiszen már a The Winter Soilder-ben is láthattuk, mennyire öreg.

A film végi temetés viszont annál inkább megrázó. Steve Rogers temetésével végződik a Civil War, ahogy a képregényekben isA történet szerint, Rogerst legyőzik de még a vereség előtt alkut köt a kormánnyal: Ő feladja magát, cserébe nem vadásszák le és nem börtönözik be azokat, akik az ő oldalán álltak a Civil War alatt. Miután megadja magát és őrizetbe veszik, meggyilkolják. A temetés hangulata sötét és komor, Tony Stark-on is látszik, hogy ez nem így volt tervezve.

És habár Steve Rogers halott, Amerika Kapitány talán mégse. A forrásuk szerint van egy jelenet ahol 3 karakter közül az egyik felemeli a legendás pajzsot. Bucky, Falcon és Sharon Carter az említett szereplők. . Bucky és a Falcon a képregényekbe is magukra vállalták a Kapitány szerepét.

A Marvel filmek eddig ódzkodtak a haláltól. Szinte alig láthattunk meghalni szereplőket de még szimpla járókelőket se. A New York-i támadásban szinte lehetetlen, hogy ne lettek volna áldozatok, mégis egyet se mutattak. Eddig talán három komolyabb karakter halált tudnánk említeni: Coulson ügynök, Frigga (Thor édesanyja) és Pietro. Ebből a három karakterből Coulson már nem is halott, és ki tudja, lehet Pietro-t is láthatjuk még? Tehát ez egy nagyon komoly és merész vállalkozás a stúdiótól, hogy megölik az egyik alap emberüket. Innentől jöhetnek a találgatások, hogy vajon Steve halott is marad, vagy megtalálják a módját arra, hogy vissza térjen az Infinity War alatt. Megeshet, hogy a várakozásokkal ellentétben, most láthatjuk utoljára Steve Rogers-t, az eredeti Amerika Kapitányt a filmvásznon. RIP.

 

A Captain America: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr818208712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása