2016. január 21. 11:47 - villgabor

Itt a lehetséges ellenség a Guardians of the Galaxy 2-ben

Új Hollywood-i pletykák szerint, meg van ki lehet a galatikus szupercsapat következő ellensége, legalábbis az egyik. Ráadásul nem ki, hanem inkább mi.

Miután Thanos valószínűleg nem fog nagyobb szerepet kapni az Infinity War előtt, a Guardians of the Galaxy csapatának új főellenség után kell néznie. Nem kisebb ellenfelük lesz mint Ego, az élő bolygó.

Ego, ahogy a nevéből sejthető, egy élő, saját tudattal rendelkező bolygó. A Stranger nevű kozmikus alak (nem, nem Doctor Strange) keltette életre. Majd később egy másik bolygóval is ezt tette. Terve szerint a két bolygót egymásnak akarta ugrasztani, hogy kiderüljön melyikük marad életben.

Ego-nak több összetűzése is volt, többek közöt Thor-al is, miután különböző fajokat csalogatott a saját (élhető) felszínére, akiket utána egyszerűen elfogyasztott, később egész bolygókat, sőt napokat kezdett felemészteni, saját ereje növelésére. 

Galactus, aki saját maga is bolygókat fal fel, a marvel képregényekbe a természet rendjének tartják, míg Ego pusztítása természet ellenes. Ezért Galactus, Thor segítségével hajtóműveket szerelt Ego-ra, amik segítségével kilőtték őt a mélyűrbe. Ego egy idő után rájött, hogy tudja írányítani a rakétákat és visszatért, bosszút esküdve az egész galaxis ellen.

Bár ez még csak pletyka, Ego igen érdekes, izgalmas és nem utolsó sorban látványos ellenség lehetne a Guardians of Galaxy volt2-ben.

 

A Guardians of the Galaxy vol.2 2017 május 5-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr698298914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása