2016. március 17. 12:20 - villgabor

Agents of S.H.I.E.L.D. - Hive

Az Agents of SHIELD harmadik évadának második fele már két hete adásban van. Bár volt Hydra ügynök halott, hála Coulson-nal, valami más a helyébe, pontosabban a testébe lépett.

Rövid összefoglalóként a történet előzménye: Egy portálon keresztül Simmons átkerült egy másik naprendszerben lévő bolygóra, ahol hosszú heteket töltött el. Egy előző NASA-nak álcázott Hydra csapat utolsó élő tagjával sikerült túlélnie a körülményeket. Az újdonsült barátja elmesélte neki, valami él ezen a bolygón, ami beleférközött a csoprtja tagjainak a fejébe és egyesével megölt mindenkit. Simmons megmenekült, hála Fitz-nek. Azonban a Hydra maradék állományának vezetője beavadta Ward-ot a szervezet ősi titkába, ami jóval túl mutat a Vörös Koponyán. Létezik egy Hydra által imádott lény, aki ezen a bolygón él. Időről - időre áldozatokat küldenek át neki, most viszont a cél az lenne, hogy őt hozzák vissza a Földre. Ward egy csapattal átment a másik bolygóra, ahol megtalálták a szörnyet, Simmons volt barátjának testében. Mivel Coulson a tudtuk nélkül követte őket, sikerült meglepnie Ward-ot és végzni vele. Fitz megölte (legalábbis úgy gondolja) Simmons barátját és benne élő szörnyet. Azonban Hive (most már nevezzük nevén a lényt) a "frissen" elhunyt Ward testébe költözve, valahogy visszatért a portálon át, mielőtt az bezárult volna. Most lássuk, ki ő a képregényekben.

The Hive

Egy Hydra laboratóriumban fejlesztették ki. Több genetikailag módosított parazitáról van szó, melyek összekapcsolódva képesek testet ölteni. De az entitásnak saját személyisége nincs. A paraziták képesek viszont az emberi test elfoglalására, de csak akkor ha a gazdatest nem áll ellen. Éppen ezért remek választás egy halott test, ebben az esetben túl nagy ellenállásba nem ütközik a parazita. Erejét tekintve, a gazdatestet felerősíti. Nem Hulk szintű erőről beszélhetünk, de mindeképp erősebb lesz az egyén a legerősebb normális embernél. Emellett jelentős öngyógyító hatással van a testre. Azonban a gazdatest korlátai őt is befolyásolják. Ezt úgy kell érteni, ha például a test önmagától nem képes repülni, akkor ezt a képességet a parazita sem biztosítja neki.

A sorozat íróitól és rendezőitől függ, hogy Ward, mint gazdatest fogja csak a Hive-ot megszemélyesíteni, vagy láthatjuk majd a parazitákból összeállt valódi alakját is a lénynek.

 

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr888489328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása