2016. március 30. 11:53 - villgabor

Guardians of the Galaxy VOL.3

Bizony, nem elírás, Vol.3 - azaz a harmadik Guardians of the Galaxy filmről kérdezték a rajongók James Gunn rendezőt. 

Javában zajlik a második rész forgatása de a rendező nem sajnálja még ilyenkor se az idejét, hogy hivatalos Facebook oldalán válaszoljon a rajongóinak. A legutóbbi kérdés, ami nagyobb port kavart, hogy Ő akarja vagy nem akarja rendezni a harmadik Guardians filmet majd.

"Jelen pillanatban tényleg csak a Guardians of the Galaxy vol.2-vel foglalkozom. Még nem vagyok benne biztos, hogy mit fogok tenni ezután. A Marvel-től már felkerestek, hogy folytassuk a közös munkát. Azonban nem vagyok benne biztos, hogy ezt akarom tovább csinálni. De abban sem vagyok biztos, hogy nem akarom ezt tovább csinálni. Jelen pillanatban én tényleg csak azt akarom, hogy a második rész a lehető legjobb legyen, ami tőlem telik." - válaszolta a kérdésre James Gunn.

Látszik, hogy bár korainak tűnik a harmadik résszel foglalkozni, ettől függetlenül nem csak sok rajongót, de magát a rendezőt is, és természetesen a stúdiót is már érdekli a dolog.

 

A Guardians of the Galaxy vol.2 2017. május 5-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr648545902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása