2014. december 05. 10:07 - villgabor

Hivatalos: Benedict Cumberbatch játsza Doctor Strange karakterét

A Marvel.com hivatalosan bejelentette, hogy a Sherlock sorozat sztárja, Benedict Cumberbatch fogja játszani a Stephen Stranget, a Doctor Strange marvel filmben.

"Stephen Strange története egy olyan színészt követel meg, aki sok rétű és alázatos"- fogalmazott Kevin Feige producer. "2016-ban, Benedict meg fogja mutatni a közönségnek, hogy mitől is ennyire egyedi és érdekes Doctor Strange karaktere."

A rendező Scott Derrickson lesz. A film az idegsebész Doctor Stephen Strange történetét meséli el, aki egy szörnyű autóbaleset után felfedezi a mágia titkos birodalmát és rejtett alternatív dimenziókat.

A hírek arról, hogy Benedict játssza a főhőst, már a harmadik felvonás filmjeinek bejelentése után elterjedtek, de nem erősítette meg senki hivatalosan. Ekkor Feige azt nyilatkozta, hogy minden ami nem hivatalos bejelentés, az nem valós. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a stúdió akkor még mindig tárgyalt Benedict-el, amit mára végre sikerült lezárni.

Doctor Strange 2016 November 4-én kerül a mozikba.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr716958941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása