2014. november 04. 22:01 - villgabor

Doctor Strangeről röviden

Marvel-Studios-Doctor-Strange-Movie-Logo-Fan-Made.jpg_570x300

Civil nevén Stephen Strange, már gyerek korában elhatározta hogy ő márpedig doktor lesz.

Gimnázium után a New York-i egyetemen doktorált. Gyorsan, nagy sikereket ért el orvosként és az ezzel együtt járó hírnév és gazdagság nagyképűvé és arrogánssá tette. Később Stephen egy sajnálatos autóbalesetet szenvedett, aminek a következtében megsérültek az idegek mind két kezében. Ettől kezdve képtelen volt tovább praktizálni. Megtagadta annak a lehetőségét, hogy egy kórházban, mint tanácsadó dolgozzon tovább. Elkeseredetten kutatott különféle gyógymódok után

Végső elkeseredésében egy legenda után kezdett érdeklődni. Egy bizonyos Ancient One-ról szól a legenda, aki a Sorcerer Supreme címet viseli. Tibetben él és ő a Föld védelmezője a mágikus világgal szemben. Strange végül rá is talál de Ő nem segít rajta, nem gyógyítja meg.

Ezt követően Strange szemtanúja lett az Ancient One tanítványának, Mordo-nak az árulásának. Aki megtámadta mesterét. Ám, életében először, Stephen nem viselkedett önző és épp időben figyelmeztette a mestert. Mordo-t legyőzték és száműzték. Strange lehetőséget kapott, hogy a mester új tanítványa legyen és megtanuljon mindent a varázs világról. 

Évekkel később Doctor Strage vette át Sorcerer Supreme címet és lett a föld védelmezője. 

Doctor Strange 2016 November 4-én kerül a mozikba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr696864963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása