2015. április 22. 16:07 - villgabor

Rejtett üzenet

Pár nappal ezelőtt hívták fel a figyelmem egy érdekességre. Egyfajta üzenet a Marvel Stúdiótól ami azt bizonyítja, hogy tényleg minden szál végül 1 valakihez vezet. Ő pedig nem más mint Thanos.

Az Infinity Gem-eket már kitárgyaltuk, nem is 1, nem is 2, hanem 3 részben is. Sőt, szinte biztosra vehetjük, hogy a következő kő már az Avengers: Age of Ultron-ban felbukkan, méghozzá szorosan köthető lehet a Vision-höz. Vélhetően ez lesz a Soul Gem. Az utolsó, azaz a 6. a Time Gem. Találgatások szerint a Time Gem a Doctor Strange filmben kaphat szerepet, hisz ez a történet merőben más lesz a megszokottaknál, több dimenzióval és rengeteg mágiával találkozhatunk majd. Azonban egy másik elmélet szerint, az utolsó kő majd csak az Avengers: Infinity War Part I.-ben jelenik meg.

Visszatérve az eredeti témához. Valóban érdekes és egyben mennyire egyértelmű kis szójáték, mégis elkerülte eddig a figyelmem. A Marvel moziverzumban nyílt titoknak számít, hogy a már megjelent különböző, hatalmas kozmikus erővel rendelkező tárgyak, valójában a képregényből ismert Végtelen Kövek, ám a filmekben soha nem hívták még így őket, senki. Ahogy a kép is mutatja, a Space Gem Tesseract, a Reality Gem Aether, a Power Gem Orb és végül a Mind Gem Scepter (jogar) néven futottak. Ha ezeket megfelelő sorrendbe rakjuk, feltételezzük, hogy a maradék 2 Gem-et is máshogy fogják hívni és mellé követik ezt a metódust, akkor a kezdő betűk nem más nevét rajzolják ki mint THANOS

Személyes véleményem szerint ez nem véletlen, a stúdió szándékosan csinálja így. Ebből az következik, hogy a sok vitát kavart téma, miszerint a Scepter nem a Mind Gem (igen, a jogar nyilvánvaló ereje mellett is sokan kételkednek abban, hogy a Mind Gem működteti), végre eldőlhet. Hiszen ez a kép bizonyíték rá, hogy a jogar is egyértelműen a kirakós része.

Az elkövetkezendő Marvel filmek listáját itt találod

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr387389622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amanojaku 2015.04.23. 20:23:20

Az jutott eszembe, hogy az infinity Warnak vajon mennyi része fog földön kívül játszódni? és vajon meglépik azt, hogy a Föld legnagyobb hőseit elküldik a földön kívülre, hogy összecsapjanak Thanossal és követőivel, vagy Thanos fog a földre jönni? a part 2-ig azonban jön egy Galaxis őrzői 2, egy inhumans, egy captain marvel és egy Strange doki is, akik nem azok a földhöz ragadt hősök,belekóstoltak a kozmoszba is.
ti hogy látjátok jobbnak? amortizálják le megint a földet, vagy menjenek, találkozzanak az őrzőkkel, meg akikkel kell, aztán együtt menjenek Thanos ellen?
most jut eszembe: állítólag kiszivárgott az igazi stáblistás jelenet az utlron korától, tehát lehet az, hogy az ottani helyszín lesz a végső csata helyszíne?

villgabor 2015.04.26. 09:47:40

@amanojaku: A pókember film bekerülése miatt az Inhumans film hátrébb sorolódott és az Infinity War filmket után mutatják be. Ettől függetlenül az én tippem az, hogy Thanos a Part I.-ben megszerzi a köveket és a kesztyűt Asgardról. Ebbe bele tartozik, hogy 1-2 kő a földön lesz ilyenkor. Thanos pedig eljön érte, szinte elpusztítja a földet. A Part II-ban aféle szó szerinti bosszú hadjáratként indulnak utána az Avengers (addigra remélhetőleg szép népes) csapata

dawe092 2015.05.12. 00:49:46

Lehet hülye kérdés. Most akkor még hány követ nem mutattak meg? 1 vagy 2????

villgabor 2015.05.12. 16:47:41

@dawe092: Még 2 kő hiányzik. Mivel *SPOILER* az eddig vártakkal ellentétben a Vision NEM a soul gem-et kapta meg hanem a már korábban látott mind gem-et, amit Logi jogarából operáltak ki

dawe092 2015.05.12. 17:45:24

@villgabor: Igen, nekem is az tűnt fel, hogy a jogarban lévő követ kapta meg a Vision, a Mind Gem-et. Akkor a Time és Soul Gem maradt még hátra. Kösz a megerősítést.

Gergő Horváth ~ Lloyd 2016.02.26. 23:22:04

Ezt figyeljétek, nem kamu, a többi végtelen kő ezeket rövidíti: T-Tesseract, H-Heimdall(igen, nem kamu, ő lát minden lelket az univerzumban-> ő lehet a Soul Gem!), A-Aether, N-Necklace(~Nyaklánc, ez lesz elvileg a Time Gem, olyasmi működést kell elképzelni ezzel kapcsolatban, mint a Harry Potterben az időnyerő), O-Orb, S-Scepterben Mind Gem!
süti beállítások módosítása