2015. szeptember 27. 13:43 - villgabor

Thor-t megszállják - Kimaradt jelenet az Age of Ultron-ból

Marvel Entertainment hivatalosan is kiadott egy kimaradt jelenetet az Age of Ultron-ból: "Norn Barlang"

A Norns ("Nornok") 3 személyt takar. A Marvel univerzumban ők olyanok mint a görög mitológiában a 3 végzet nővér. Mind a 9 birodalomban élők végzetét és jövőjét látják. Thor szándékosan hagyta, hogy megszállják és válaszokat kapjon. Emlékeztek még a fekete nő a barlangba  jelenetre az egyik Age of Ultron trailerből? Ez a jelenet sem maradt bent a végleges változatban. De így is sok találgatás volt, hogy vajon ki lehet ő. Sokan Wakandához kötötték, de most már tudhatjuk, hogy az egyik Norn volt.

Ez az a törölt jelenet amiről Joss Whedon beszélt az Empire Podcast-nak. "Az eredeti jelenetben Thor azért volt ott, hogy beszéljen a Norn-nal. És ez úgy működött volna, hogy besétál a medencébe és a Norn megszállja őt, Eric Selvig pedig feltette volna a kérdéseket, amikre a Norn Thor-on keresztül válaszol. Chris (Hemsworth) nagyszerű munkát végzett, de a teszt közönségnek nem tetszett. Szerintem azért, mert még csak egy nyers vágást láttak, effektek nélkül. Emellett ha valami jól működne egy Thor filmben, lehet nem működik egy Bosszúállók filmben."

Ha emlékeztek, a filmben annyit láthattunk, hogy Thor felkeresi Selvig-et, hogy tartson vele egy veszélyes küldetésre. Bemennek egy barlangba, ahol Thor tovább láthatja a látomását amit Scarlet Witch képessége miatt látott, ami végül azzal végződött, hogy látta a Végtelen köveket összeállni. Sokan panaszkodtak (jogosan) emiatt a jelenetsor miatt. Kilógott a filmből, nem volt értelme és. hogy ezek után Thor miből gondolta, hogy Vision-nek életre kell kelni még mindig talány. Ezzel az új jelenettel kicsit több értelmet nyertek a dolgok. Ezen kívül a film egyik szomorú része amikor Quicksilver meghal, ebben a kimaradt jelenetben a Norn arra a kérdésre, hogy hogyan győzhetik le Ultron-t azt válaszolja, hogy áldozattal, természetesen emberivel. Megint egy jó kis utalás amiből így kimaradtunk

Még egy dolog ami miatt örülhetünk, hogy felrakták youtube-ra ezt a kimaradt jelenetet. Sokan, szinte mindenki azt várja a film premierje óta, hogy dvd-n kiadják a bővített változatot. Az utóbbi időben ezzel kis probléma akadt. Joss Whedon, a rendező szerint, ez nem fog megtörténni, hiszen ő nem ad ki 2 különböző munkát (1 filmről) a keze közül. Ha egyszer a stúdió így akarta a mozikban látni, akkor kész, ez a végleges verzió. Kijött a dvd amiben semmi változás nem volt. És most a Blue-Ray változatot ezzel a kimaradt résszel promózták, amiből jogosan várhatjuk, hogy a Blue-Ray hosszabb lesz, benne a kimaradt jelenetekkel!

*UPDATE* - A videót azóta sajnos törölték.

Az Avengers: Age of Ultron október 2-án jelenik meg Blue-Ray-en.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr537843068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása