2015. január 19. 22:22 - villgabor

Ki lehet a rejtélyes nő a barlangban az Avengers: Age of Ultron trailerében!?

A nemrég megjelent Avengers: Age of Ultron második trailerében egy gyors villanás erejéig feltűnik egy rejtélyes fekete nő egy barlangban. Elindultak a találgatások, hogy ki lehet ő?

Nos, bár ezek most még csak spekulációk, 2 lehetséges teória terjeng a neten.

1.
Shuri:
Távolról az ékszer, amit visel valami macskaféle lehet. Miután lehetséges, hogy Black Panther szerepelni fog már a Captain America: Civil War-ban, mivel ő a legnagyobb esélyese annak, hogy betöltse azt a szerepet amit Pókember tölt be a képregényekben, nem elképzelhetetlen hogy egyfajta megalapozásként a Marvel utalni fog rá az Age of Ultron-ban is. Itt jöhet képbe Shuri, aki nem más mint T'Challa húga, aki később át is vette bátyjától Black Panther szerepét a képregényekben.

Ulysess Claw, akit korábban láthattunk már az első trailerben, egy "szuper gonosznak" számít (a sok közül) a képregényekben. Claw-nak elég régre visszanyúló múltja van az afrikai Wakanda törzzsel, elég csak azt megemlíteni, hogy ő ölte meg T'Challa és Shuri édesapját, T'Chaka-t. Ha egy mellékszálként a hercegnő levadászná apja gyilkosát, egy remek felvezetője lenne a Civil War-nak és a Fekete Párduc filmnek is. 

2.
Dora Milaje: A Dora Milaje a személyi testőrsége a Black Panther-nek. Magasan képzett harcosok, akik szinte minden harcművészetet elsajátítottak és bármilyen fegyverrel képesek bánni. Ők az egyik legrettentőbb harcosok az egész Marvel Univerzumban. Példaként, gond nélkül legyőzték Dr. Doom Doombotjait és Black Widownak is méltó ellenfelei voltak.

Ezek után nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy Black Panther megfelelően lesz reprezentálva amikor az Avengers: Age of Ultron május elsején elkezdik vetíteni a mozikban.

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr277089973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása