2015. november 19. 16:49 - villgabor

Sienna Miller szívesen lenne Captain Marvel

Ha elő kerül a Captain Marvel film, folyton Ronda Rousey szerepléséről lehet hallani. Itt az ideje más, lehetséges jelöltekről beszélni.

Sienna Miller és Bradley Cooper az American Sniper után, a következő közös filmjüket promozzák, a Burnt.

Az egyik ilyen interjú során a riporter valószínűleg kapcsolt, hogy Bradley-nek köze van a Marvel Moziverzumhoz is, hiszen ő adja Rocket Raccoon hangját, ezzel jogosnak vélve a felvetést, hogy Miller eljátszaná e Captain Marvel szerepét.

Nos, a kérdés kicsit váratlanul érte a színésznőt, oly annyira, hogy elég kínos válasz kerekedett ki belőle. Kiderült, hogy Miller eddig azt se tudta, hogy Captain Marvel egy női karakter. Mentségére szóljon, hogy nem lehet mindenki a marvel képregények rajongója.

Miután tisztázták Carol Danvers nemi identitását, végre jöhetett a konkrét válasz. Miszerint eljátszaná a karakter, "ha elég jó a script".

Ezután Bradley Cooper oda fordult hozzá: "Szuperhőst kéne játszanod."

"Nem vagyok az a nagy képregény olvasó típus, nem igazán ismerem még azt a világot. De biztos vicces lenne, a gyerekeim számára meg főleg." - reagált a felvetésre Miller.

 

A Captain Marvel 2019 Március 18-án kerül a mozikba
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr988091836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása