2016. március 09. 09:52 - villgabor

Zendaya-t castingolták az új Pókember filmbe

Bár a film még messze van, és javában a Civil War marketing kampányának a közepén járunk, a stúdiók a háttérben már dolgoznak az új Spider-Man film előmunkálatain.

Zendaya, a 19 éves színésznő és énekes, a napokban kapta meg a Sony és Marvel közös Pókember rebootjának egyik szerepét.

A karakter neve akit eljátszik, Michelle. A hollywood-i újságok információi szerint NEM lesz Peter Parker-rel szerelmi kapcsolata és még csak főszereplője sem lesz a filmnek. Viszont hosszú távon terveznek a színésszel és a karakterrel, állítólag a folytatás(okban) fontos szerepet fog kapni.

Akinek nem lenne ismerős a fiatal lány, a Disney Channel egyik tehetségéről van szó. A csatornán eddig a Shake it up és a K.C. Undercover sorozatokban szerepelt

 

Az új Spider-Man film 2017-ben július 7-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr978456380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása