2016. április 13. 15:08 - villgabor

Negyedik fázis hírek

Kevin Feige beszélt egy kicsit a negyedik fázisról, azaz az Infinity War filmek után játszódó folytatásokról. Sőt 2020-ra már egy jó ideje be lett jelentve 3 új, meg nem nevezett film.

A stúdió elnöke szerint az egyik közülük a Guardians of the Galaxy Vol.3 lesz. "Még mindig dolgozunk azon, hogy mi legyen bejelentve 2019 után. 2020 és az azt követő évek még mindig ingoványos talaj. De azt biztosan mondhatom, hogy egy harmadik Guardians of the Galaxy film vár ott még ránk. De a konkrét parancsot még nem tudom, mi lesz." - nyilatkozta Feige

Ha a második rész is nagy siker lesz, kétlem hogy a Marvel ne kérné fel James Gunn-t a folytatásra.

Egy másik interjúban beszélt arról, hogy nemsokára jönni fog pár nagyobb bejelentés a Captain Marvel filmről. "Nemsokára be fogunk jelenteni egy rendezőt és a nyár végére valószínűleg egy hosszabb stáblistát is, színészekkel együtt. A film Carol Danvers-ről fog szólni, és az utazásról ami végül Captain Marvel-hez vezet." - mesélte az elnök.

Aztán egy kicsit áttért Black Widow karakterére. A kérdés az volt, hogy gondolkoznak-e egy önálló Black Widow filmben? "Igen, mindenképp, szerintem egy Black Widow film nagyon is érdekes lenne. De most jelenleg 5 év távlatában gondolkozunk előre, vegyék figyelembe, hogy a Doctor Strange film 10 éve került először napirendre. De most mindenképp a következő 9 filmre koncentrálunk, ami így is elég sok, főleg ha számításba vesszük, hogy ezek mind  2019-ig bezárólag jelennek meg."

 

2020-ban május 1., juli 10. és november 6-án várhatók a filmek.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: 
https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr238602832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása