2014. október 31. 10:06 - villgabor

Mikor lesz ismét Hulk solo film!?

mark-ruffalo-111086_1414745057.jpg_675x404

Kedden a Marvel stúdió bejelentette a "3. fázis" filmjeit. 9 új filmet ígértek, többek között olyan karakterekkel mint Captain Marvel, Black Panther és Doctor Strange.

Már egy ideje sokan találgatnak, hogy Mark Ruffalo valaha is kap-e egy solo filmet a zöld behemótnak, a Hulknak.

"Nem igazán tudom, mi történik az egész Marvel Moziverzumban. Azt tudom, hogy a Hulkról szóló film leforgatásáról változott a véleményük, teljességgel kizártról, talánra. Ha minden a terv szerint halad, akkor talán egy nap újra láthatunk egy Hulk filmet."- mondta Mark Ruffalo, egy interjú során.

A keddi film bejelentések előtt, azt pletykálták, hogy hamarosan jönni fog egy Planet Hulk címre keresztelt solo film.

Megkérdezték ebben a témában Kevin Feige-t is, a Marvel Stúdió elnökét.
"Azt nem mondom, hogy Hulk eltűnik a vászonról. Azt mondhatnám, hogy a Hulk sok filmben szerepelni fog, azok között amik várnak ránk 2020-ig, különösképpen az összes Avengers filmben. Mi lenne egy egyedülálló Hulk filmmel? Erre ugyan azt kell mondanom mint amit akkoriban mondtam a Black Panther filmről, vagy a Captain Marvel filmről, vagy a Doctor Strange filmről, vagy amit 1 évvel ezelőtt mondtam a Guardians of the Galaxy filmről... Majd meglátjuk! Nagyon szívesen megcsinálnánk, de most jelen pillanatban, a Hulk csak a társaival, a többi filmben fog együtt szerepelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr506850499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása