2014. október 31. 13:06 - villgabor

Thor: Ragnarok

4001861-5799279955-Thor..jpg_1600x900

Egy kis ízelítő gyanánt, lássuk mit is hozhat számunkra a 3. önálló filmje Chris Hemsworthnak. Thor: Ragnarok előzetes.

Az igazi Thor, egy küldetés alatt eltűnt, feltehetően meghalt ( legalábbis egy időre )Tony Stark úgy érezte, hogy nem maradhat a világ Thor nélkül. Reed Richards ( A Fantastic 4 tagja - a filmbéli verzióban ő nem szerepelhet, mivel az ő karakterét, sajnos, nem birtokolja a Marvel Stúdió) és Hank Pym segítségével klónozták az eredeti asgardit. De nem csupán klónozták. Az eljárás kombinálva lett Stark Technologiával. Így valójában egy Cyborg Thor-t hoztak létre. A Cyborgot bevetették a Civil War alatt, hogy segítsen legyőzni a regisztráció elleni hősöket. Azonban Thor elszabadult és a csata közben meggyilkolt egy hőst. Azonnali hatállyal deaktiválták a klónt és elszállították egy titkos bázisra, Camp Hammondba. Itt különböző kutatásokat és vizsgálatokat hajtottak végre rajta.

Később a klón újra aktiválódott. Abban a tudatban ébredt fel, hogy őt bebörtönözték a Camp Hammondba. Megfenyegette a tudóst, Baron Von Blitzscglagot, hogy adja vissza a kalapácsát (természetesen nem az igazi Mjölnir-ről volt szó, hanem Stark által készített, adamantium-vibránium ötvözetű pörölyről.). Baron elmondta neki, hogy az igazi Thor visszatért. Ekkor döbbent rá, hogy ő valójában csak egy másolat. Ezek után nevezte magát el Ragnaroknak.

Ragnarok megszökött és elsődleges célja Thor megölése lett.

 

A film sztorija eltérhet a képregények történetétől.
Thor:Ragnarok 2017 julius 28-án kerül a mozikba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr846851083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása