2015. május 10. 21:26 - villgabor

Age of Ultron jelenetek, amik nem jutottak el a mozi vászonig

Ahogy azt egy facebook posztban már leírtam, az Avengers: Age of Ultron legnagyobb gyengesége a rengeteg kivágott jelenet.

Joss Whedon, a rendező eredetileg 240 percesre vágta a filmet, amit a stúdió megvétózott és a legvégső vágás után így lett a film 142 perces. Ránézésre is látható, hogy ez rengeteg játék idő különbség. Ez magán a filmen is érezhető, sok a nagy ugrás, a meg nem magyarázott esemény vagy történés illetve vannak mondatok amikkel a szereplők konkrétan egy nem látott jelenetre utalnak.

Most egy rajongó össze szedte az összes olyan jelenetet amik a trailerekben szerepeltek de a mozi vászonig nem jutottak el. És ezek még mindig csak azok amik a trailerekbe benne voltak, ki tudja mi minden maradt még ki? 

Az alábbi linken megtekinthető: http://imgur.com/a/q6Cm8#9DOAfmL

Whedon már jelezte, hogy a Blue Ray kiadás sokkal hosszabb lesz és több kimaradt jelenetet fog tartalmazni. De vajon az hány perces lesz végül?

További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr827448472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása