2015. október 25. 21:33 - villgabor

Hulk és Bruce Banner egyszerre a vásznon

Mark Ruffalo beszélt a Hulk következő szerepéről, miután hivatalosan is bejelentették a szerepepét a Thor: Ragnarok-ban.

"Én játszom Bruce Bannert és néha a zöld szörnyé is át fogok változni. Izgatott vagyok, hogy vissza térhetek ehhez a szerephez, szerintem sok potenciál van még benne." - beszélt az új Thor szerepléséről Ruffalo.

Majd a riporter megkérdezte, hogy mi az amit szívesen látna a karaktertől ebben a filmben. "Remélhetőleg láthatjuk mindkettőjüket egyszerre, egy jelenetben." - válaszolta.

A képregényekben Hulk és Banner között sokszor volt párbeszéd, egyszerre voltak az adott helyen, de csak ők látták egymást. Amolyan tudatalatti párbeszédek voltak ezek. De a legőrültebb szituáció az volt, amikor Loki mágiával ketté választotta a két személyiséget és a dühöngő Hulk-ot Asgard-ra szabadította. Erről készült is egy animációs film, a Hulk vs. Thor. Lehet ez lesz az alapja a filmes történetnek is ? És ha ez még nem lenne elég, Craig Kyle és Christopher Yost írta a Hulk vs Thor történetet, és ugyan csak ez a páros írja a Thor: Ragnarok történetét is.

 

A Thor Ragnarok 2017 november 3-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr398021671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.26. 08:26:57

remélem, hogy nem az lesz az alapja, mert az (hulk vs thor) igen gyenge egy animációs volt. Mmint történetileg gyenge.

villgabor 2015.10.26. 13:35:17

@doggfather: szerintem az alap történet jó, csak rosszul volt kivitelezve és átgondolva, hátha most kihoznának belőle valami jót
süti beállítások módosítása