2015. november 07. 18:03 - villgabor

Mads Mikkelsen is a fedélzeten!

Az elmúlt napokban jött a hír, miszerint Michael Stulhbarg és a Marvel stúdió tárgyalnak egy lehetséges szerepről a Doctor Strange-ben. Ma viszont itt a következő színész, aki beszállhat: Mads Mikkelse.

A Hannibál sztárját már nyáron összeboronálták a filmmel, akkor egy gonosz főszereplőről lehetett hallani. De akkor Mikkelsen azt nyilatkozta, hogy még mindig vár erre a bizonyos telefonhívásra, ami még nem következett be. És hát most kitalálhatjátok, megcsörrent az a bizonyos telefon.

De vajon milyen gonosz szerepet játszhatna el a színész? Chiwetel Ejiofor már javában benne van Baron Mordo szerepében. Esetleg a démoni Mephisto? Vagy sokkal inkább a kegyetlen Dormammu? Mindkét marvel karakter szorosan kötődik a Strange történetekhez.

Mindenesetre ismét egy nagyszerű színészt sikerül megszerezni, ha sikerül.

 

A Doctor Strange 2016 november 4-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr998058014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása