2016. január 25. 20:04 - villgabor

Újabb Pletyka: Így Kerül Bele Hulk A Ragnarokba

A Geek.com tudni véli, hogy miként fog bekerülni a "legerősebb" hős, Thor legújabb megmérettetésébe. A forgatókönyv még nem végleges ezért nem feltétlenül ez lesz a végső történet, de a portál információi eddig többnyire igaznak bizonyultak. 

Már azt is tudjuk kit fog játszani Cate Blancett és Odin sorsáról is halhattunk már pletykákat. Most pedig lássuk, mi történt illetve mi fog történni a Hulk-al. Jöhet a Planet Hulk!

Figyelem lehetséges SPOILER veszély!

Azt ugye tudjuk, hogy Thor kalapácsát ketté töri Hela és ráadásul száműzi Asgard-ról. De nem a Földre. Hanem egy gladiátor bolygóra, ahol Thor-t egyből foglyul is ejtik. Leborotválják a fejét és a többi gladiátor rabszolgához hasonlóan harcolnia kell, ha el akarja nyerni a szabadságát. Csak a szabadság elnyerése ad lehetőséget számára, hogy elhagyja a gladiátor bolygót, amit most a Planet Hulk képregény történethez hasonlóan, nevezzük Sakaar-nak. Bár Thor kalapácsa használhatatlan, még így is sikerül elverekednie magát a jelenlegi bajnokig, a döntőbe. És a bajnok aki kiáll elé, nem más mint Hulk.

Bizony, Hulk ott van a képregényből ismert gladiátor bolygón, bár azt (még) nem tudjuk, hogy került oda. Azt viszont igen, hogy Hulk az Age of Ultron történései óta NEM változott vissza Banneré. Ennek "mellékhatása", hogy a két személyiség egyre közelebb kerül egymáshoz, egyszerűbben szólva: Hulk kezd értelmes lenni.

Így, hogy Hulk értelmesebb, felismeri régi bajtársát és együtt hagyják el a bolygót és így veheti kezdetét a történet, Asgard sorsáról.

 

Thor: Ragnarok 2017 november 3-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr718312856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása