2016. február 23. 09:44 - villgabor

Martin Freeman szerepe kiszivárgott

Mióta hivatalosan is tudjuk, hogy Martin Freeman szerepel a Captain America: Civil War-ban, mindenki csak találgat, vajon mi lesz a szerepe.

Most az Empire magazin megtudta az igazat. Martin Freeman karakterét Everett Ross-nak hívják. Akik jártasak a képregény világában, azok már tudják, kiről van szó. Everett Ross az amerikai állam nagykövete Wakanda-ban. Ő lehet majd a hiányzó kapocs a Fekete Párduc Civil War-ban való részvételének indoklásában.

Az új képen, Freeman mellett Sharon Carter karakterét láthatjuk. A SHIELD összeomlása óta nem láttuk, és azt se tudjuk, azóta hol kötött ki. Talán neki is végül köze lesz Wakanda-hoz. Az biztos, hogy Everett Ross-t megformáló Martin Freeman-re, számítanak az önálló Black Panther filmben is.

 

A Captain America: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
A Black Panther 2018 február 16-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt:https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr58412818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása