2016. március 11. 10:48 - villgabor

Captain America: Civil War trailer 2 - 8 dolog ami mellett nem mehetünk el!

 

Tegnap megkaptuk a második, teljes Captain America: Civil War trailer-t. Rengeteg új szöveg és jelenet, de most nézzük meg azt a nyolcat ami mellett nem mehetünk el szó nélkül!

1winter.JPG

The Winter Soldier. Úgy tűnik Bucky megint fogságban van, talán újra hibernálták is. Bár eddig egyik trailerben sem láthattuk, ne feledjük, hogy az egyik ellenség Baron Zemo lesz, aki talán a film elején még a fogvatartója Rogers régi barátjának.

2baziskivul.JPG3bazisbelul.JPG

Titkos bázis/börtön. Képregényekben a SHIELD-nek több titkos börtöne is volt, mind szuperképességekkel rendelkezők (bűnözők) bezárására. Mivel a SHIELD hivatalosan már nem létezik, valószínűleg a kormány létesitménye lehet. Akár hogy is, azt biztosan láthatjuk, hogy az üres cellák arra várnak, hogy feltöltsék őket.

4panther1.JPG

Black Panther. A Fekete Párduc baromi jól néz ki, ruhája, megjelenése... minden. A trailerben láthattuk, hogy azért tőle is félni kell. Kíváncsian várom, hogy magyarázzák az emberfeletti erejét, de egy biztos: simán utolér egy motort. Bucky féltheti a robot karját, hiszen azok a vibránium karmok még a Kapitány pajzsát is kikezdik, akkor vajon mit tehetnek azzal a fém kézzel?

5warmachine.JPG

War Machine. A trailer úgy volt össze vágva, mintha Tony legjobb barátját Bucky szedte volna le az égről. Azonban ez még egyáltalán nem biztos. De ami jól látszik, bármi is találta őt el, teljesen szétszedte az arc reaktort, és a páncél meg se kottyant neki. Továbbá az is látszik, hogy "csak" súrolja a lövedék Rhodes-t. Belehal?

6vision.JPG

The Vision. Úgy tűnik Wanda nem kíméli a Vision-t, még térdre is kényszeríti. Vajon mekkora kárt fog okozni benne? Továbbá érdekes dolog lehet kettejük kapcsolata. Mindkét színész azt nyilatkozta, hogy különleges kapcsolatban állnak, aminek forrás a Mind Gem. Ugye ez a kő adott életet és működteti a Vision-t, Wanda pedig a kőnek köszönhetően (bár kitudja milyen folyamat révén) tett szert erejére. Vajon lesz érzelmi kapocs köztük?

7antman.JPG

Ant-Man. Az egyik, ha nem a legikonikusabb képregényes Avengers jelenetet vitték a Russo testvérek a mozivázonra. Ant-Man "megüli" Hawkeye kilőtt nyílvesszőjét.

8crossbones.JPG

Crossbones.  Úgy tűnik az öreg Brock Rumlow kap egy kis upgrade-et. Egy rugásból méterekre elrepíteni Rogers-t nem kis mutatvány. Szuperkatona szérum? Inhuman? Más emberi kísérlet?

9spider.JPG

Spider-Man. És hát akire mindenki oly régóta vár, a karakter aki végre "hazatért". Hihetetlen jó belépő, teljesen átadja egy 16 éves kissrác reakcióját, ahogy találkozik a hőseivel - "Hello mindenki". A ruha abszolút az original Pókember ruha, amit először láthattak a képregényekben is az olvasók. Valószínűleg több fejlesztésen is át fog majd esni (akár a Civil War során). És ne feledjük, jönnie kell még az Iron-Spider ruhának is!

 

+1 érdekesség a filmmel kapcsolatban: Az eddigi leghosszabb Marvel Stúdiós film lesz a Civil War a maga 147 perces játékidejével!

 

A Captain America: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba. Magyarországon a várható premier május 12.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr668464726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása