2014. november 07. 13:54 - villgabor

Út az Avengers: Infinity War I.II felé - Végtelen Kövek Part I.

unnamed-2-111654.png_1333x1000

Egy kis találgatás erejéig, tekintsünk a nem is túl távoli jövőbe. Nézzük mit is tartogathat számunkra a 3. Avengers film az Infinity War part I. II. 

Sok féle találgatás és elmélet kering jelenleg a rajongók körül. Egy dolog biztos, a Marvel Moziverzum egyenesen halad Thanos felé és az Infinity Gauntlet (Végtelen Kesztyű) felé. Az Infinity Gauntlet egy fegyver, amibe Thanos össze tudja gyűjteni az Infinity Gems (Végtelen Ékkövek) erejét, amikkel uralhatja az időt, a teret, az elmét, a valóságot és a lelket. Egyszóval mindenható lehet.

A Marvel Moziverzumban ezeket a Gem-eket Infinity Stone-ak (Végtelen Kövek) hívják és eddig már 4 felbukkant közülük. 

I.Tesseract a.k.a Space Gem (Tér Kő), ami átjárót nyitott a Chitauri seregnek, hogy elfoglalják New York-ot és az egész Földet. A Tesseract jelenleg Asgard-ban van elzárva.

II. Az Aether a.k.a Reality Gem (Valóság Kő) ami lyukat üt a tér-idő szövetén és az anyagot sötét anyaggá változtatja. Az Aether jelenleg a Gyűjtő Múzeumában van elzárva.

III. Az Orb a.k.a Power Gem (Erő Kő), ami megnöveli használójának az erejét, de nagyon erős akarattal kell bírnia, különben elpusztítja. Az Orb jelenleg a Nova Hadtest birtokában van elzárva Xandar-on.

IV. Loki Jogara a.k.a Mind Gem (Elme Kő), ami hatással van a körülötte lévők elméjére és megfosztja őket a szabad akaratuktól. A jogart utoljára Baron Von Strucker-nél (Sturcker Báró) látták, az egyik titkos Hydra bázisán, Európában.

To Continued...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr806874959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása