2015. január 15. 17:49 - villgabor

Pókember az Avengers: Infinity Warban !?

The-Avengers-Amazing-Spider-Man-Trailer-Discussion.jpg_600x300

A Lationo Review nevű hír és pletyka oldal szerint megszületett a megállapodás a Sony és a Marvel Stúdió között. Pókember benne lesz a harmadik nagyszabású Avengers filmben, az Infinity War I és II-ben is.

A hosszú huza-vona a két stúdió között úgy tűnik végre eredménnyel zárult. A nagy nyomás ami alatt a rajongók tartották a Sony-t, mióta a hacker támadások miatt kikerültek a titkos levelezések, és az Amazing Spider-Man bukása együttesen meghozta a gyümölcsét. A Sony bedobta a törölközőt és hajlandó egyeztetni a Marvel Stúdióval.

"Nem tudok konkrét bizonyítékot vagy papírt mutatni erről, de engem arról informáltak, hogy láthatjuk Pókembert a Marvel Moziverzumban, méghozzá az Infinity War I-ben. Mivel ez volt a következő logikus film amibe szerepelhet, miután a Sony elpuskázta a legkézenfekvőbb lehetőséget, a Captain America: Civil War-ban lévő megjelenést." - mondta a riporter.

A 2016-ra tervezett következő Sony féle Pókember filmet valószínűleg törlik, illetve újra "tervezik" a Marvel Stúdió közreműködésével. De az biztos, hogy nem úgy folytatják ahogy az eredetileg el lett tervezve. Mivel a The Amazing Spider-Man is egy viszonylag rövid idő alatt leforgatott film volt, ezért nem valószínű, hogy hivatalos bejelentést tesznek a közeljövőben, hiszen nincs rá szükségük, van idejük bőven. Amit még lehet tudni a részletekről az az, hogy a Marvel Stúdió nem tart igényt sem Andrew Garfiled-ra sem Tobey Maguire-re, új castingot akarnak.

Az Avengers: Infinity War I. 2018 Május 4-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és hírekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr617077263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása