2016. február 20. 10:49 - villgabor

Hoppá! A Hulk mégis benne lesz a Civil Warban?

A mindig sokat beszélő Anthony Mackie adott interjút a Radio 1-nek, ahol vagy nagyot bakizott vagy hatalmas hibát követett el és elkotyogta a stúdió egyik meglepetését.

Itt meghallgathatjátok a több mint fél órás interjút: Link

De ami a lényeg belőle, az 17:30 körül hangzik el. A riporter megkérdezi a Falcon-t játszó színészt, hogy tudna-e valamit mondani a Civil War-ról.

Mire a színész: "Ez eddig a Marvel legjobban sikerült filmje.. Nagyon, nagyon jó. Főleg azért mert ez inkább egy színész mozi mint sem akció film. A történet nagyon tömör és érdekes. És majd meglátják, hogy Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlet Johannson és Mark Ruffalo és mindenki más mennyire jól szerepel benne, és ezek után még tele is van akcióval. Úgy hiszem ez lehet az első szuperhős film, amit Oscar díjra jelölhetnek."

Tehát Mark Ruffalo jól szerepelt? Azaz a Hulk szerepelni fog a filmben? Ha kicsit vissza tekintünk, fél hivatalos információ már jött arról, hogy a Hulk, hogyan is kerül bele a Ragnarokba. De, akkor még volt egy kis lyuk a történetbe, hiszen az oké, hogy Hulk és Thor egy gladiátor bolygón találnak egymásra. De, hogy kerül oda Banner? És most úgy tűnik, hogy a Civil War hozhatja meg a választ.

A képregényekben Tony Stark a vezetője annak a projektnek, aminek célja: A Hulk deportálása a földről.

Hulk nagyon kezelhetetlen és kiszámíthatatlan (csak úgy mint ahogy láthattuk az Age of Ultron-ban). Ezért, hosszú kutatás során Thor talál egy lakható bolygót, aminek ugyan van légköre és növényzete, állatok vagy értelmes faj nem lakja. Ezt a bolygót nézték ki Banner kezelhetetlen alteregójának. Itt senkinek sem árthat és őt sem bánthatják többé. Rakétába zárják és megcélozzák vele a bolygót. Azonban a dolgok rosszul sülnek el, és a lakatlan bolygó helyett, egy gladiátor bolygón landol a hajó. Ez a Planet Hulk történet kezdete.

Vissza térve a filmhez. Ross tábornok, aki a Hulk legnagyobb ellensége, szerepel a Civil War-ban. Lehetséges, hogy a film egy részében, akár az elején, akár a végén, láthatjuk, ahogy kilöveti Hulk-ot a világűrbe? Elképzelhető az a történet, hogy Ross csapata talál rá Banner-re miután lezuhant a Quinjet és azóta fogságban tartja és esetleg dolgozik a Red Hulk projekten, majd megszabadul tőle és így kerülhet a gladiátor bolygóra.

Sajnos májusig várnunk kell, hogy kiderüljön: Anthony Mackie nagy izgalmában félre beszélt, vagy valóban elkotyogott egy titkot véletlenül.

 

A Captain America: Civil War 2016 május 6-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr648405974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása