2016. április 04. 09:44 - villgabor

Itt van Mads Mikkelsen titokzatos karaktere a Doctor Strange-ből!

A napokban már láthattunk pár képet a Doctor Strange forgatásáról, aminken Benedict Cumberbatch (Stephen Strange) és Chiwetel Ejoifor (Baron Mordo) látható. Most viszont a Hannibál című sorozat sztárja következik.

Mióta bejelentették Mads Mikkelsen castingolását, azóta találgatnak a rajongók, vajon melyik karaktert fogja eljátszani. Sajnos direkt választ nem kaptunk, de a képek újabb találgatásoknak adhatnak alapanyagot. A teljes galériát hamarosan láthatják a facebook oldalon.

További hírek a forgatásról. Befejezték az utolsó jelenetek felvételét is, hivatalosan is elkezdődik az utómunkálat. Azaz a vágás, effektek, hanganyag stb. stb. Aminek azért is örülhetünk, mert a novemberben megjelenő filmnek így lassan jöhet az első trailere is. Akár a Captain America: Civil War előtt!?

 

A Doctor Strange 2016 november 4-én kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr768558390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása