2016. április 05. 11:09 - villgabor

Ez lenne az új Spider-Man film címe? UPDATE*: 3 további lehetséges cím

Úgy tűnik a BBC-nél voltak annyira szemfülesek, hogy kiszúrták, amikor a Sony Pictures egy új domain nevet vásárolt meg. A domain név pedig úgy tűnik elárulta az új Pókember film címét is.

A Marvel Stúdió végre (részben) vissza kapta Pókember filmes jogait, és ezért bele is kerülhetett a Civil War-ba. De a jogok valójában megosztottak, a Sony együtt működik a Marvel Stúdióval. 2017-ben jöhet az új reboot, amire a web címet már most lefoglalta a Sony.

A honlap: SpiderManHomecomingTheMovie.com

Ha rákattintotok a linkre, akkor az egyenlőre a Sony weboldalára irányít át. Ha következetes marad a stúdió akkor vélhetően Tom Holland önálló Pókember filmjének címe: Spider-Man: Homecoming. A cím nagyon érdekes, hiszen két dologra is utal(hat). Az egyik egy Amazing Spider-Man képregény történtet, amiben viszont Captain America is és Iron Man is szerepeltek. Ezt tovább erősíti egy régebbi TV-s beszélgetés Chris Evans és Robert Downey Jr. közöttMásodsorban pedig a "hazatérés" utalhat arra is, hogy Pókember végre visszatért a Marvel Stúdióhoz.

*UPDATE: Még három domain nevet lefoglalt a Sony

SpiderManComingOfAgeMovie.com
SpiderManGreatnessAwaitsMovie.com
SpiderManSuspendedMovie.com

 

 Tehát 3 lehetséges név a, Spider-Man: Coming of Age, Spider-Man: Greatness Awaits, Spider-Man: Suspended

Ezen nem kell meglepődni, a stúdiók gyakran teszik, hogy leszűkítik a cím lehetőségeket a lehető legkevesebbre, majd mindegyikre megvásárolják az url címet, nehogy ezt valaki hamarabb megtegye. És így még mindig tudnak a címek közt szabadon változtatni, egyelőre.

A Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én került a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr768567588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása