2014. november 14. 17:08 - villgabor

Út az Avengers: Infinity War I.II felé - Végtelen Kövek Part III.

unnamed-2-111656.jpg_1024x681

Az első cikkben sorra vettük, hogy melyik Infinity Gemek jelentek már meg. A második cikkben kiveséztük, hogy mikor, milyen szerepük volt a történések alakulásában. Most pedig lássuk, mikor és hol bukkanhat fel az utolsó .

2016. Május - Amerika Kapitány: Polgár Háború - Az nem valószínű hogy bármelyik Végtelen Kő szerepet játszana ebben a történetben, az pedig, hogy az utolsó kő itt bukkanjon fel még valószínűtlenebb. Habár a Jogar (benne a Mind Gem) még mindig a Földön van, ez lehet az egyetlen kapocs Thanossal, egy stáblista utáni jelenetben.

2016 November - Doctor Strange - Na itt lehet igazán izgalmas a történet. Itt már sokkal nagyobb a esélye annak , hogy egy új Gem-et mutassanak be nekünk. Mivel az eredeti képregények szerint Doctor Strange-nek kulcs szerepe volt az Infinity Gauntlet-hez kötődő történethez. Tehát elég nagy a valószínűsége, hogy a történet középponjában egy új fog állni és lehet láthatjuk, hogy a stáblista után Thanos meg is szerzi.

2017 Május - A Galaxis Őrzői 2 - Ebben a filmben van a legnagyobb valószínűsége annak, hogy Thanos újra felbukkan. Elképzelhető, hogy miután az első részben a Gyűjtő múzeuma megsemmisül, Thanos valakit elküld, hogy szerezze meg neki az Aether-t.

2017 Július - Thor: Ragnarok - Ez lehet a legvalószínűsíthetőbb felvezetője az Avengers: Infinity War-nak. Ha vissza emlékszünk az első Thor filmben, egy pillanatra feltűnik az Infinity Gauntlet (Végtelen Kesztyű) Asgardban. Így jó esély van rá, hogy ebben a filmben nem egy lesz a mellék szál, hanem már maga a fegyver amivel a Gemeket egyesíteni lehet.

2017 November - Fekete Párduc - Feltehetően nem lesz kapcsolat a történetben Thanos-al. Bár el lehet képzelni egy stáblista utáni jelenetet, ahol Thanos megtalálja/megszerzi az utolsó követ is.

2018 Május - Bosszúállók: Végtelen Háború - Itt már feltételezhetjük, hogy Thanosnak már csak 1 kő hiányzik és azt a film első felében meg is szerzi, ezzel mindenható hatalomra téve szert.

Ez egy elképzelhető forgató könyv lehet, de amíg nem láttuk a filmeket semmi se biztos. Az viszont igen, hogy a végső szálak valamilyen módon Thanos-hoz futnak össze.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr326896799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása