2015. január 18. 19:00 - villgabor

Hihetetlen, ez lenne a végjáték? Hatalmas spoilerek!

Thanos-guardians.jpg_612x380

A legutóbbi cikkben a Latino Review-ra alapozva, tudhattuk meg, hogy állítólag a Marvel és a Sony tető alá hozták a megegyezést és Pókember csatlakozhat a Bosszúállókhoz. Most ugyan ez a hírportál állítja, tudják mi lesz a történet végkimenetele.

Először is, innentől spoiler veszély (reklamációt nem fogadunk el). Másodszor, szeretném leszögezni, hogy a Latino Review portál már nem egyszer tévedett, tehát senki ne vegyen mérget a következő információkra, ettől függetlenül elég érdekes lenne ha így alakulna a történet. Hát lássuk...

Az Age of Ultron be fog mutatni pár új szuperhőst, akiknek a vezetőjévé Amerika Kapitány fog előlépni: így például Scarlet WitchreQuicksilverre vagy Visionre gondolhatunk első körben.

A Captain America: Civil War eseményei során fog tudomást szerezni arról Tony Stark, hogy az apját a Hydra ölte meg – ez ugye számunkra már kiderült a The Winter Soldierből. Még rosszabb viszont, hogy kiderül: a gyilkosságot maga Bucky követte el. A film végén pedig Crossbones megöli Steve Rogerst, és Iron Man is valahogy kikerül a képből. Ha ez a hír igaznak bizonyul, akkor viszont a Marvel komoly bátorságról fog tanúbizonyságot tenni, hiszen a két legjövedelmezőbb karakterét fogja eltüntetni a nagyvászonról.

Rogers halála után nagy valószínűséggel Doctor Strange vehetné át a Bosszúállók vezetését – az ő karaktere ugyebár már a Phase 3-ban kerül elő. Illetve ha követik a képregények történetét, nem maradunk Amerika Kapitány nélkül. Nem más fogja a szerepet betölteni mint Bucky. A Thor: Ragnarokban pedig rengeteg asgardi fog meghalni, néhányukat ugyan feltámasztják, Thor viszont valamiféle galaktikus börtönben fog kikötni az események végére vagy ő is meghal, ahogy a képregényekben. Ebben a formában viszont az Infinity War első részére lényegében minden eredeti Avenger eltűnne: Rogers meghal, Iron Man eltűnt, Thor börtönben van – az új generáció vállán nyugszik a Föld, és talán az univerzum sorsa is.

A Guardians of the Galaxy 2 pont megfelelő film lesz arra, hogy kicsit el is távolodjunk a Bosszúállókkal kapcsolatos problémáktól, majd érkezik a Black Panther – a LR újságírója nem lenne meglepve azon, ha több Avenger jelenne meg a filmben, mint amit a cím sugall.

És így el is jutunk az Infinity War első epizódjához, amiből hiányozni fog Iron Man, nem lesz ott Thor, és mivel meghalt, Amerika kapitányt sem látjuk viszont (legalábbis nem a Rogers féle kapitányt). Helyettük lenne egy csomó új generációs szuperhősünk: Quicksilver, Scarlet Witch, Vision, Black Panther, Dr. Strange, Ant-Man, Wasp, Captain Marvel, Luke Cage, Daredevil, Iron Fist, az Inhumans szereplői (akár Skye is a S.H.I.E.L.D. sorozatból?).

Plusz Pókember – ha tényleg sikerül tető alá hozni a megállapodást.

Az Avengers: Infinity War első része 2018 Május 4-én kerül a mozikba
További érdekességekért, cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr77086449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása