2015. május 21. 17:25 - villgabor

A Marvel Matthew McConaughey-t akarja az új Sipder-Man filmbe!

A Marvel Stúdió folyamatosan növekvő sikere miatt, egyre több, nevesebb színész is részt akar venni ebbe a nagyszabású Mozi Univerzum építésben.

Elég csak arra gondolnunk, hogy nem is olyan régen sikerült szerződtetni Benedict Cumberbatch-et mit Doctor Strange, vagy Daniel Brühl-t mint Zemo, vagy Martin Freeman-t, vagy Michael Douglas-t mint Hank Pym és még sorolhatnánk. Most azonban az Oscar Díjas  Matthew McConaughey-en a sor.

Matthew-nak nem más szerepet szánnának, mint Norman Osborn. Osborn szerepe mindig is fontos volt Pókember pályafutása alatt. Mint tudós és feltaláló, sokban segítette Peter-t, anyagilag is és szakmailag is. Ezen felül pedig a fia, Henry, Parker legjobb barátja. De mint a szuper gonosz Green Goblin is jelentősen befolyásolta Peter életét. Ha Matthew elfogadja a szerepet, úgy vélem (végre) méltó színészt találtak ennek a roppant fontos, összetett és bonyolult karakternek.

Az új Pókember 2017 július 28-án kerül a mozikba.
További érdekességekért és cikkekért kövesd a facebook oldalt: https://www.facebook.com/marvelcinematicnews

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr267480256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása